torsdag 3 februari 2011

VL-valet Värmland


Ja, kära kamrater...
Då var detta års valkretsledarval avklarat och medlemmarnas röst gick till C Magnus Berglund.


Jag önskar honom ett stort grattis och ett lycka till i vad som kommer att bli en intressant och spännande tid framöver för partiet.
Intressant då vi nu har en ordentlig möjlighet att utveckla vår politik och även sätta fokus på fortbildning.

Själv vill jag tacka för det senaste året som er VL. Det har varit ett slitsamt och hektiskt år men också otroligt givande på flera plan. Jag är helnöjd med allas insats under forna valkampanjen och är stolt över att ha jobbat med er allihop.

Mitt fortsatta engagemang för partiet och medlemmarna är dessutom orubbad.
Jag kommer allt finnas med på ett hörn. Men i vilken form återstår att se.

Och kom ihåg....
Alla kan göra en insats och allas röst är lika viktiga i detta vårt Piratparti.
Står vi bara enade så kan vi uträtta stordåd ;)

Mvh er avgående VL, JP Anderson


5 kommentarer:

 1. Jag finner det mycket tråkigt att du inte fick förnyat förtroende av medlemmarna i Värmland. Utgången känns också svår att tolka med hänsyn till omständigheterna kring CMBs avgång. Dock är det svårt att göra annat än respektera medlemmarnas önskan och jag önskar valkretsen all framgång med sin nya VL.

  Jag är dock inte ett dugg orolig för att valkretsen ska bli av med dig så lätt, mer engagerad och uthållig pirat får man leta efter. Jag räknar därför med att du kommer finnas med på ett hörn och vara en mycket värdefull tillgång för PP Värmland även i fortsättningen.

  Keep up the good work, m8! :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas och tror att du kommer att fortsätta med politiken. Själv återgick jag till där jag nog alltid hört hemma,som du redan vet. Du vet ju också varför.
  Trivs som fisken gör jag med politiken i alla fall och med livet. Life is good. Mitt nummer har du ju redan, själv är jag isolerad här då bilen är totalpaj, så vi väntar nu på en annan, då kan vi ta oss en tur på kaffe eller två.

  SvaraRadera
 3. Jonas Sandberg3 februari 2011 19:15

  Jag hoppas trots allt att man får se dig på LOKU. Trots valförlusten. Har sett fram emot det.

  SvaraRadera
 4. Jodå Mikael, jag e allt kvar i politiken :) Älskart ju :)

  Jonas, tyvärr har det kört ihop sig. Har dottern hos mig i helgen och att resa med henne till LOKU är inte ett alternativ. Ville så gärna vart med annars... :/

  SvaraRadera