onsdag 28 juli 2010

Pride och Hoten mot ett fritt internetVår flitiga vice partiledare, Anna Troberg har i dagarna både skrivit ett väldigt bra blogginlägg gällandes Stockholm Pride och ett slagkraftigt och inspirerande debattinlägg på Aftonbladets nätsida.

"Som vice partiledare för Piratpartiet reser jag runt och träffar många människor. Piratpartiet är fyllt av människor som inte passar in i normen. Vi har inte halkat genom livet på ett bananskal av popularitet. Vi vet hur det är att sticka ut. Vi är nördar, bögar och flator, transsexuella, intersexuella, folk med alla möjliga hudfärger och ursprung. Vi är för långa eller för korta, för smala eller för tjocka, för unga eller för gamla. Vi stammar, pratar för mycket eller för lite, för högt eller för lågt. Vi har till och med en och annan ärkehetero som lever glatt svenssonliv, men vi stirrar oss inte blinda på skillnaderna mellan oss. Vi ser till det vi har gemensamt.

Piratpartiet vill att alla ska ha möjlighet att finna sig själv och andra med hjälp av nätet, utan rädslan för att det man gör registreras och lagras. Alla, oavsett kön, sexualitet, hudfärg, ursprung, handikapp, ålder eller politisk åsikt, har rätt att kommunicera och söka information fritt och utan insyn. Internet måste räddas och Piratpartiet står redo på barrikaderna"

Detta är vad Piratpartiet vill förverkliga för allas vår räkning.
Oavsett kön, läggning eller etnicitet.

Jag står på barrikaderna med Anna och tusentals andra pirater runtom i landet och tillsammans ser vi till att denna vision införlivas efter valet den 19 September.

Står du med oss?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar