onsdag 28 april 2010

PP och UP , tillsammans mot riksdagen :)


I dag skriver Ung Pirats förbundsordförande, Stefan Flod, och Piratpartiets partiledare, Rick Falkvinge, tillsammans om raksträckan till valdagen 2010.

"Piratpartiet ställer i år upp i riksdagsvalet samt i kommunval och landstingsval på en rad platser över hela Sverige. Från och med idag kommer Stefan Flod och Rick Falkvinge satsa allt vi har på valet 2010, för det finns inget som är viktigare.

Piratpartiet jobbar helt på gräsrotsnivå, gräsrötterna är Piratpartiets motor. Vi har i princip inga pengar att tala om. Det finns några få som kan arbeta med partiets frågor på heltid men de allra flesta jonglerar arbeten och studier med aktivism. Gemensamt för samtliga är att de jobbar, på ren svenska, skiten ur sig."

Helt rätt! Utan gräsrötterna hade PP gått under...

Det är nu knappt 5 månader kvar till valet. UPs förbundskongress och PPs årsmöte är avklarade för denna gång.

Nu kör vi igång piratmaskineriet på allvar!

Tillsammans har vi all möjlighet i världen att ta oss in i Riksdagen och de lokalpolitiska församlingar där vi ställer upp. Faktum är; att detta är partiets viktigaste val hittills....

Det kommer dock att kräva en helhjärtad satsning av oss alla men vi har gjort det tidigare och vi kommer att göra det igen... :)

Besök även: Piratpartiet till Kils kommunfullmäktige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar