söndag 17 januari 2010

Primärvalet lider mot sitt slut...

Ja, mina piratkamrater, nu lider primärvalet mot sitt slut.
Den har varit kantad av riktigt bra kandideringar av många, givande utfrågningar och tekniska problem för den enskilde.

I stort tycker i alla fall, jag att det varit ett lyckat val.
Vi har en hel del att förbättra till nästa gång, inte minst att vi har icke- kandidater som sköter övervakningen av själva valprocessen ;)

För mig har det också varit en lärorik process och jag kan inte vara annat än tacksam för denna chans, oavsett hur utfallet blir imorron.

Att se så många medlemmar som brinner för vår gemensamma sak och mål värmer. Och jag hoppas innerligt att denna glöd som finns i partiet just nu växer och bär oss in i riksdagen i september.

Vi har haft konflikter och varit oense om en del inom partiet det senaste, men detta är ok, för det visar att vi alla har en stark åsikt om vår politik och mål.
Samtidigt så lär vi oss hela tiden om hur vi alla ska kunna finna gemensam mark att stå på och gå framåt. Att inte alla inom partiet kommer vara helt överens om varje enskild fråga är givet, men vi är alla överens om hur och vart vi måste nå detta år.

Och det mina vänner, är det viktigaste.

1 kommentar:

  1. Mycket bra skrivet JP. Jag ser fram emot året som kommer tillsammans med dig och övriga pirater, främst i värmland. vi har jobbat bra och vi kommer att fortsätta växa i värmland och vara med och bygga sveriges kunskapssamhälle
    lycka till idag och kram

    SvaraRadera